Разпродажба!

ОК е да не си ОК

22,00 лв.

Искаш ли да научиш как да подкрепиш приятел или любим човек в борбата с психичните неразположения? Искаш ли да разбереш през какво преминават твоите близки? Или ако ти самият си преминал през тези състояния, но не можеш да заявиш или обясниш себе си…

Тогава тази книга е за теб!

Защото е Ок да не си Ок и да говориш за това.

Изчистване
Код: 22.1 Категория:

Описание

Тази книга ще ти помогне:

  • Да разбереш през какво преминават твоите близки – ще ти разкажа какво е усещането да си в депресия или да се измъчваш от повишена тревожност; от какво има нужда един постоянно разтревожен или депресиран човек. Ще ти обясня, защо понякога се изолират или отдръпват от теб; ще ти обясня и за техните чувства, защо са прекалено чувствителни или безразлични.
  • Да разбереш как да им помогнеш – детайлно съм описала състоянията на висока тревожност и депресия. Техните признаци ще те водят и насочват как да реагираш и какви техники да прилагаш, за по-добра подкрепа.
  • Как да получиш подкрепата, от която така силно имаш нужда – тази книга не е само за хора, които искат да подкрепят близките си, изгубили равновесие и посока в живота. Публикувам я и заради изпадналите в депресия, които не могат да заявят чуватвата си и не умеят да поискат помощ.

В която и група да попадаш,  гарантирам ти, че ще ти помогна да намериш точните думи и подкрепата, от която се нуждаеш.

Знаете ли че – Спрямо Световната Здравна Организация  (СЗО) на всеки 40 сек. някой отнема живота си. Много често този човек не е осъзнал, че има психични проблеми.

Обществото ни е приело, че не е добре да споделяме психичните си неразположения. Време е да променим това схващане и да помогнем. Нека не сме безразлични. Нека говорим по темата и спасяваме човешки животи.

Тайната на истинската любов и свързаност се крие в добрата комуникация. Когато тя липсва поради психични неразположения рискуваш да загубиш важен човек за теб. Не го допускай, а си помогни като се образоваш.